Beschermt grondstoffen en milieu

Behoudt de waarde van uw woning

Beschermt uw huishoudelijke apparaten

Wat is de werking van een waterontharder?

Zou ik u graag een waterontharder aanschaffen en bent u benieuwd naar de werking van dit apparaat? Daar vertellen wij u graag meer over. Bij Grünbeck Waterbehandeling in Oldenzaal in Twente zijn we gespecialiseerd in waterontharders. Onze softliQ waterontharder is ervoor gemaakt om uw water zachter te maken, zodat u profiteert van vele voordelen. Zo heeft u geen last meer van kalkaanslag en kalkspetters, is het zachte water beter voor uw huid en hebben uw huishoudelijke apparaten een langere levensduur. Dit is slechts een greep uit de lijst met pluspunten van dit systeem.

SlideDe eerste ontharder die zo zuinig is. De superieure SoftliQ
biedt de perfecte oplossing!
Ontdek hier waarom

Onze waterontharder heeft een eenvoudige werking en bediening

De werking en bediening van onze waterontharder is erg eenvoudig. Via het touch-display en de app kunt u het apparaat bedienen en krijgt u automatische meldingen. Zo kunt u alles goed in de gaten houden. De werking van de waterontharder zelf is ook eenvoudig. Wanneer het apparaat is aangesloten, wordt uw leidingwater vóór gebruik gefilterd. Dit betekent dat het water gereinigd wordt van magnesium en kalk. Dit gebeurt door de ionenuitwisseling door middel van volautomatische sturing. Vervolgens is uw water vrij van kalk en magnesium en profiteert u in heel uw huis van zacht water.

We zijn er graag om u te helpen bij al uw vragen.

Bekijk de vele redenen om water te verzachten

Douche & badkamer kalkvrij

Vaat droogt mooi streeploos

Weg kalkaanslag en spetters

Langere levensduur apparaten

Geen lekkende kranen

Zacht voor de huid

Onze specialisten staan voor u klaar

Wilt u meer informatie over de werking van onze softliQ waterontharder? Of heeft u andere vragen over onze service en dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op. Bel ons op +31 541 820 903, stuur een e-mail naar info@gruenbeck.nl of vul het contactformulier in. Wanneer u wilt weten hoe het kostenplaatje eruit komt te zien, kunt u ook een offerte aanvragen. De specialisten van Grünbeck Waterbehandeling uit Oldenzaal in Twente helpen u graag!