Beschermt grondstoffen en milieu

Behoudt de waarde van uw woning

Beschermt uw huishoudelijke apparaten

Kalkvrij water voor uw huis in omgeving Oldenzaal

Wanneer u wilt profiteren van kalkvrij water in uw huis, dan is de softliQ waterontharder dé oplossing. Met dit apparaat van Grünbeck Waterbehandeling uit Oldenzaal in Twente kunt u de kalk uit uw water halen, wordt kalkaanslag voorkomen en geniet u altijd van zacht water. Dit innovatieve apparaat is voorzien van slimme technologie. Via de app en de ledlichtring wordt u op de hoogte gehouden van de status van het wateronthardingsproces. De waterontharder is voorzien van een touchscreen die eenvoudig te bedienen is. Hierop krijgt u in één oogopslag een duidelijk overzicht te zien van alle systeeminformatie. Daarnaast heeft het apparaat een infraroodsensor om het zoutniveau te controleren en een watersensor die detecteert of er mogelijke waterlekken zijn ontstaan. Het halen van kalk uit water was nog nooit zo makkelijk!

SlideDe eerste ontharder die zo zuinig is. De superieure SoftliQ
biedt de perfecte oplossing!
Ontdek hier waarom

Kalkaanslag in uw badkamer voorkomen door kalkvrij water

Kalkvrij water in uw huis kent vele voordelen. Zo kan onder meer kalkaanslag in uw douche of badkamer voorkomen worden. Op deze manier blijven de tegels mooi, ontstaan er geen lelijke vlekken en raakt uw douchekop niet verstopt. Door de kalk uit uw water te halen, wordt het water zacht, wat ervoor zorgt dat vuil zich niet gemakkelijk kan verzamelen. Daarnaast heeft u geen last meer van witte aanslag in uw badkamer en hoeft u deze minder vaak schoon te maken.

We zijn er graag om u te helpen bij al uw vragen.

De voordelen van de softliQ

Behalve dat u kalkaanslag in uw badkamer kunt voorkomen, heeft kalk uit water halen nog veel meer voordelen. Zacht water zorgt namelijk ook voor een zachtere huid. Bij hard water droogt de huid uit, wat tot huidirritaties kan leiden. Daarnaast smaken uw koffie en thee veel lekkerder. Doordat u zacht water gebruikt proeft u de smaak van het water minder goed en komen de koffie- of theesmaken meer naar voren. Een ander voordeel is dat het beter is voor het milieu, doordat u minder anti-kalkmiddel en andere schoonmaakproducten gebruikt. Ook heeft u geen last meer van lekkende kranen, droogt uw vaat streeploos op, gaan apparaten langer mee, kunt u vlekkeloos uw auto wassen en heeft u minder wasmiddel nodig voor uw wasmachine.

Bekijk de vele redenen om water te verzachten

Douche & badkamer kalkvrij

Vaat droogt mooi streeploos

Weg kalkaanslag en spetters

Langere levensduur apparaten

Geen lekkende kranen

Zacht voor de huid

Neem contact met ons op

Wilt u ook kalkaanslag voorkomen en profiteren van kalkvrij water? Bestel dan de softliQ waterontharder van Grünbeck Waterbehandeling uit Oldenzaal in Twente. Met dit apparaat wordt kalk uit water halen een stuk eenvoudiger. Heeft u interesse? Vraag dan direct een offerte aan. Wanneer u meer informatie wilt, kunt u altijd contact met ons opnemen. Bel ons op +31 541 820 903 of stuur een e-mail naar info@gruenbeck.nl.