Beschermt grondstoffen en milieu

Behoudt de waarde van uw woning

Beschermt uw huishoudelijke apparaten

Een waterverzachter kopen in Oldenzaal

Wilt u een waterverzachter kopen voor uw huis in Twente? Dan zit u bij Grünbeck Waterbehandeling in Oldenzaal helemaal goed! Wij zijn dé specialist op het gebied van waterontharding en door onze innovatieve technologie van de softliQ waterontharder profiteert ook u straks van zacht water. U heeft de keuze uit diverse uitvoeringen. Wanneer u een keuze heeft kunnen maken, komen onze specialisten het apparaat bij u installeren. De waterontharder bedient u vervolgens eenvoudig via de app en het touch-display. Zo geniet in een handomdraai van zacht water in heel uw huis!

SlideDe eerste ontharder die zo zuinig is. De superieure SoftliQ
biedt de perfecte oplossing!
Ontdek hier waarom

De voordelen van een waterverzachter kopen bij ons in Twente

Een waterverzachter kopen bij ons in Twente kent vele voordelen. Zo kunt u kalkaanslag voorkomen, gaan uw huishoudelijke apparaten langer mee, heeft u geen last van lekkende kranen en krijgt u een zachtere huid. Door ons systeem ervaart u een betere kwaliteit van leven en blijft de waarde van uw huis beter behouden. De softliQ waterontharder heeft een eenvoudige en intelligente besturing, automatische desinfectie, een unieke app met automatische meldingen en het zoutverbruik is ook nog eens heel laag. Naast de praktische voordelen ziet het systeem er ook nog eens uniek uit. Niet voor niets zijn we de winnaar van de German Design Award.

We zijn er graag om u te helpen bij al uw vragen.

Bekijk de vele redenen om water te verzachten

Douche & badkamer kalkvrij

Vaat droogt mooi streeploos

Weg kalkaanslag en spetters

Langere levensduur apparaten

Geen lekkende kranen

Zacht voor de huid

Neem bij vragen contact met ons op

Wilt u een waterverzachter kopen bij Grünbeck Waterbehandeling uit Oldenzaal in Twente? Vraag dan een offerte aan. Zo krijgt u een duidelijk overzicht van de kosten. Als u vragen heeft, kunt u ook direct contact met ons opnemen. Dit kan door te bellen naar +31 541 820 903, een e-mail te sturen naar info@gruenbeck.nl of door het contactformulier in te vullen.