Beschermt grondstoffen en milieu

Behoudt de waarde van uw woning

Beschermt uw huishoudelijke apparaten

Ervaringen van onze klanten met de waterontharder

Wilt u, voordat u onze softliQ waterontharder aanschaft, weten wat de ervaringen van andere gebruikers zijn? Bekijk dan de reacties van enkele tevreden klanten die wij op onze website hebben staan. Bij deze personen is de waterontharder door de specialisten van Grünbeck Waterbehandeling uit Oldenzaal geïnstalleerd. Na het apparaat enige tijd gebruikt te hebben, hebben ze een uitgebreid verslag gedaan van hun ervaringen. Bent u nog niet helemaal overtuigd van de aankoop van een waterontharder? Lees dan zeker eens hun bevindingen!

SlideDe eerste ontharder die zo zuinig is. De superieure SoftliQ
biedt de perfecte oplossing!
Ontdek hier waarom

De softliQ waterontharder: enkele ervaringen van klanten uitgelicht

Bij het kopen van een nieuw apparaat, zoals een waterontharder, zijn ervaringen van eerdere klanten erg belangrijk. Deze personen hebben de waterontharder als het ware uitgetest en geven hun mening. Ook enkele van onze klanten willen hun positieve ervaringen met onze waterontharder delen. Zo heeft de familie Neuteboom nu veel minder last van kalkaanslag, hebben ze minder (af)wasmiddel nodig en ervaren zij het zachte water als fijn voor de huid. Ook Ronald Reudink is erg tevreden met de waterontharder en onze persoonlijke service. Het zachte water smaakt beter en hij heeft minder last van kalkaanslag.

We zijn er graag om u te helpen bij al uw vragen.

Bekijk de vele redenen om water te verzachten

Douche & badkamer kalkvrij

Vaat droogt mooi streeploos

Weg kalkaanslag en spetters

Langere levensduur apparaten

Geen lekkende kranen

Zacht voor de huid

Lees alle ervaringen op onze website

De ervaringen van onze klanten met de softliQ waterontharder kunt u allemaal lezen op onze website. Op deze manier bent u goed geïnformeerd voordat u een keuze maakt. Wanneer u nog vragen heeft, kunt u gerust contact opnemen met onze specialisten uit Oldenzaal. Bel ons op +31 541 820 903, stuur een e-mail naar info@gruenbeck.nl of vul het contactformulier in. Het is ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen.