Beschermt grondstoffen en milieu

Behoudt de waarde van uw woning

Beschermt uw huishoudelijke apparaten

Een waterontharder voor uw huis in Enschede

Een waterontharder kopen voor uw huis in regio Enschede, Hengelo of Almelo doet u bij Grünbeck Waterbehandeling. Wij zijn gevestigd in Oldenzaal en bieden innovatieve waterontharders aan. Onze softliQ waterontharder is beschikbaar in diverse modellen. Welk model het best bij u past is voornamelijk afhankelijk van de grootte van uw huishouden. Zo is de SD18 geschikt voor een huishouden tot vier personen, de SD21 voor een huishouden tot negen personen en de SC23 voor een huishouden tot wel twaalf personen. Alle uitvoeringen zijn voorzien van een touch-display, infrarood- en watersensor. Vanaf de app kunt u het apparaat eenvoudig bedienen.

SlideDe eerste ontharder die zo zuinig is. De superieure SoftliQ
biedt de perfecte oplossing!
Ontdek hier waarom

Laat een waterontharder installeren in uw huis in regio Enschede, Hengelo of Almelo

Wanneer u een waterontharder laat installeren in uw huis in Enschede, Hengelo of Almelo profiteert u van vele voordelen. Het systeem wordt bij u thuis geïnstalleerd door professionele installateurs. U heeft hier zelf geen omkijken naar. Vervolgens geniet u van zacht water en dit merkt u meteen. U heeft minder kalkaanslag, een zachtere huid, geen lekkende kranen en uw vaat droogt mooi en streeploos op. De voordelen op de lange termijn zijn dat uw huishoudelijke apparaten langer meegaan en dat zacht water beter is voor het milieu. Door de intelligente besturing en automatische meldingen die u krijgt op app is het apparaat eenvoudig in gebruik te nemen. Daarnaast wordt de waterontharder automatisch gedesinfecteerd, is het zoutverbruik heel laag en wordt de waterhardheid gemeten. Alleen maar voordelen dus!

We zijn er graag om u te helpen bij al uw vragen.

Bekijk de vele redenen om water te verzachten

Douche & badkamer kalkvrij

Vaat droogt mooi streeploos

Weg kalkaanslag en spetters

Langere levensduur apparaten

Geen lekkende kranen

Zacht voor de huid

Bel ons, stuur een e-mail of vul het contactformulier in

Woont u in de omgeving van Oldenzaal, bijvoorbeeld in Enschede, Hengelo of Almelo, en wilt u een waterontharder laten installeren? Neem dan contact met ons op. Wij zijn te bereiken via +31 541 820 903 of info@gruenbeck.nl. Daarnaast is het mogelijk om het contactformulier in te vullen of direct een offerte aan te vragen. Zo krijgt u een duidelijk overzicht van de kosten.