De 10 keiharde redenen
om uw leidingwater te verzachten

Hoe meer calcium en magnesium in het water, hoe harder het water. Leidingwater is vaak vrij hard. Een waterverzachter onthardt het water en vermijdt hiermee kalkaanslag. En dat heeft heel wat voordelen. De belangrijkste? Dat u op termijn heel wat geld bespaart. Een waterontharder betaalt zichzelf terug, sneller dan zonnepanelen. Maar er zijn daarnaast nog meer voordelen…

Zacht voor uw huid

Zacht water kan heel nuttig zijn bij persoonlijke verzorging. Hard water droogt de huid uit en kan huidirritaties veroorzaken. Daarom is zacht water veel fijner en comfortabeler voor dagelijks gebruik. Denk hierbij aan het wassen, afwassen, douchen en baden. Bovendien kan zacht water ook helpen tegen jeuk, en eczeem en andere de symptomen van andere huidklachten verzachten. Veel mensen kozen alleen al om deze redenen voor de softliQ waterontharder.

Koffie en thee smaken lekkerder

Door zachter water smaken uw thee en koffie ook lekkerder. Dit omdat de smaakbeleving minder sterk wordt “gekleurd” door het water. Zo proeft u goed dat de thee- of koffiesmaak meer ruimte krijgt en intensiever zal zijn. Hard water heeft ook een olieachtig laagje, wat er niet thuis hoort. Met de softliQ waterontharder zal uw water zacht zijn en ziet u hierdoor dit vettig en onsmakelijk laagje niet meer terug!

Douche en badkamer kalkvrij

Altijd stralende tegels, naden die kalkvrij blijven, geen hardnekkige zeepranden in de badkuip, geen lelijke vlekken en nooit meer een verstopte douchekop. De softliQ waterontharder garandeert u deze prettige zekerheden. Door het zachte water kan vuil zich niet zo gemakkelijk verzamelen. Bovendien droogt alles strak en streeploos zonder witte uitslag, dus nadrogen is niet meer nodig! Ook spaart u tijd met poetsen, want met zacht water zal dat veel minder hoeven. Hiermee bespaart u ook nog op schoonmaakproducten!

Bescherm het milieu

Met de softliQ waterontharder heeft u aanzienlijk minder anti-kalkmiddelen, zeep, schoonmaak-producten en energie nodig. Zacht water zorgt er bovendien voor dat de levensduur van uw huishoudelijke apparaten behoorlijk kan toenemen. Apparaten vervangen hoeft u dus minder snel te doen. Zo haalt u gelijk een extra stukje duurzaamheid in huis. Onze planeet zal u er dankbaar voor zijn.

Geen lekkende kranen

Een mooie design kraan die maar blijft druppelen is een veel voorkomende irritatie. Zo een lekkage wordt meestal veroorzaakt door hardnekkige kalkaanslag, die het inwendige van de kraan steeds verder zal aantasten. Met alle gevolgen van dien. Met de softliQ waterontharder behoren onnodige slijtage van kostbare kranen en dure reparatie klusjes voortaan tot het verleden. Zacht water betekent het behoud van de kranen in huis!

De vaat droogt streeploos mooi

Veel mensen ergeren zich constant aan de kalkstrepen en kalkvlekken op het bestek, servies en glaswerk dat uit de vaatwasser komt. Terwijl dat totaal niet nodig is! Gebruik de softliQ waterontharder en uw probleem verdwijnt als sneeuw voor de zon. De vaatwasser doet u iedere keer weer een groot plezier met een optimaal glanzend en streeploos resultaat. Zelfs bij een lagere watertemperatuur blijven u bestek, servies en glaswerk veel langer glanzend mooi en als nieuw.

Langere levensduur apparaten

Door hard water ontstaat gemakkelijk corrosie. Daardoor gaan huishoudelijke apparaten zoals een vaatwasser, wasmachine en CV-ketel minder goed werken. Ze kunnen zelfs voortijdig stuk gaan. Dat is onnodig en zonde van het geld dat u er aan besteed hebt. Zacht water voorkomt kalkaanslag in huishoudelijke apparaten zeer effectief. Gebruik de softliQ waterontharder, dat komt de levensduur van uw huishoudelijke apparaten enorm ten goede.

Vlekkeloos uw auto wassen

Wast u de auto thuis? Dan weet u dat er overal watervlekken op uw blinkend schone lak achterblijven. Dat is niet wenselijk en dat hoeft ook helemaal niet. Met de softliQ waterontharder bent u zeker van fluweelzacht waswater, dat zonder vervelende vlekken opdroogt. U hoeft de auto ook niet meer na te drogen. Even insoppen, afspuiten en klaar! Uw auto is weer vlekkeloos schoon en droog. Dat scheelt ook weer tijd en energie!

Minder wasmiddel, schonere was

De softliQ waterontharder zorgt er ook voor dat uw wasgoed langer mee gaat en de kleuren veel langer mooi blijven. De was wordt ook écht schoner, want onthard water kan vlekken liefst 100 keer beter verwijderen. Daarom zult u minder wasmiddel nodig hebben en kunt u op lagere temperaturen wassen, wat ook beter voor uw was is. Én er is nog een voordeel: met zacht water heeft u geen anti-kalkproducten meer nodig voor de wasmachine.

Weg kalkaanslag en spetters

Perfect streeploos de ramen en andere oppervlakken in huis schoonmaken? Met de softliQ waterontharder hoeft u er geen schoonmaakprofessional voor te zijn. Met zacht water wordt elk reinigingsklusje een fluitje van een cent. Vergeet ook die achterblijvende kalkvlekken en vieze aanslag in de gootsteen. Water dat behandeld is door de softliQ waterontharder zal uw huis van glimmen!

SlideDe eerste ontharder die zo zuinig is. De superieure SoftliQ
biedt de perfecte oplossing!
Ontdek hier waarom