Beschermt grondstoffen en milieu

Behoudt de waarde van uw woning

Beschermt uw huishoudelijke apparaten

Leidingen ontkalken in uw huis in regio Oldenzaal

Wilt u de leidingen in uw huis ontkalken? Dan is de softliQ waterontharder van Grünbeck Waterbehandeling uit Oldenzaal in Twente dé oplossing voor u! Leidingwater is vaak erg hard en door het te ontkalken profiteert u van zacht water. Hiermee kunt u niet alleen kalkaanslag voorkomen, maar zorgt het ook voor een zachtere huid, een langere levensduur van apparaten, is het beter voor het milieu en heeft u minder wasmiddel nodig. Kortom, onze waterontharder kent alleen maar voordelen. Wilt u ook uw waterleiding ontkalken in uw huis in omgeving Oldenzaal en Enschede en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan snel verder!

SlideDe eerste ontharder die zo zuinig is. De superieure SoftliQ
biedt de perfecte oplossing!
Ontdek hier waarom

Welke waterontharder kiest u om uw leidingen te ontkalken?

Wanneer u uw leidingwater wilt ontkalken met onze softliQ waterontharder, dan heeft u de keuze uit drie verschillende modellen. Dit zijn de SD18, SD21 en SC23. Afhankelijk van de grootte van uw huishouden kiest u de juiste uitvoering. De SD18 is geschikt voor één tot vier personen, de SD21 voor één tot negen personen en de SC23 voor één tot wel twaalf personen. Hoe groot uw huishouden ook is, bij ons vindt u de oplossing om uw leidingen en leidingwater te ontkalken. Alle drie de waterontharders worden via een app en het touch-display bediend. U kunt zelf de gewenste instellingen aangeven en het slimme apparaat doet de rest. Via de infrarood- en watersensor krijgt u automatische meldingen over het zoutniveau en bij eventuele waterlekken. U kunt zo alles eenvoudig in de gaten houden. Wanneer u ons systeem wilt aanschaffen om uw waterleiding te ontkalken in uw huis in Enschede, Oldenzaal of een andere plek in Twente, komt er een installateur bij u langs. Wij werken alleen met professionele installateurs die veel kennis hebben van de installaties en de montage van de softliQ efficiënt uitvoeren.

We zijn er graag om u te helpen bij al uw vragen.

Bekijk de vele redenen om water te verzachten

Douche & badkamer kalkvrij

Vaat droogt mooi streeploos

Weg kalkaanslag en spetters

Langere levensduur apparaten

Geen lekkende kranen

Zacht voor de huid

Vraag een offerte aan om uw waterleiding te ontkalken in Enschede

Wilt u uw waterleiding in uw huis in regio Enschede laten ontkalken? En wilt u hiervoor onze softliQ waterontharder aanschaffen? Vraag dan een offerte aan voor een duidelijk overzicht van de kosten. Wanneer u meer informatie wilt over het ontkalken van uw leidingen en leidingwater, neem dan gerust contact met ons op. Bel ons op +31 541 820 903, stuur een e-mail naar info@gruenbeck.nl of vul het contactformulier in.