Een waterontharder van Grünbeck: Dé Oplossing Tegen Kalk

Zijn kalkvlekken op de kraan, op tegels of op ruiten voor u ook een doorn in het oog?

Roos Neuteboom had dit probleem tot een paar jaar geleden ook, maar heeft hiervoor dé oplossing gevonden: ze schafte een waterontharder van Grünbeck aan.

“In 2018 hebben wij een tuinkamer bij ons huis laten aanbouwen, inclusief slaapkamer en badkamer. Dat was voor ons het ideale moment om een waterontharder aan te schaffen. Ik wilde simpelweg minder last hebben van kalkvlekken, omdat die een crime zijn om te verwijderen. Natuurlijk is zacht water ook een behoud voor de wasmachine, de vaatwasser, de waterkoker en noem zo maar op. Hard water zorgt voor kalkaanslag op je leidingen en apparaten, dus het is logisch dat deze door zacht water langer meegaan. Zacht water betekent namelijk minder kalkaanslag.”

Minder (af)wasmiddel, zachter water voor de huid

“We hadden bovendien gehoord dat je met een waterontharder minder (af)wasmiddel kunt gebruiken, en dat vonden we ook prettig”, vertelt Neuteboom verder. “En om alvast een tipje van de sluier op te lichten: we gebruiken nu inderdaad de helft van een afwastablet, en de afwas wordt nog steeds prachtig schoon. Het water is duidelijk niet meer zo hard, heel prettig. Voordat we de ontharder bij Grünbeck aanschaften hadden we al van mensen in onze omgeving gehoord dat zacht water zo fijn is tijdens het wassen en douchen. Dat merken wij nu ook. Voorheen had ik met het wassen van mijn gezicht regelmatig last van een trekkerige huid, en dat is nu verleden tijd.”

“softliQ SD18, de machine die het beste bij ons huishouden past”

Hoe Neuteboom bij Grünbeck terecht is gekomen? “Via een kennis”, vertelt ze. “We kennen iemand die bij Grünbeck werkt, dus de keuze was voor ons gemakkelijk. Bovendien is Grünbeck de grootste aanbieder in Duitsland, en wij vinden dat dat ook wel wat zegt. Duitsland is een groot land. We hebben nog wel online naar wat andere aanbieders van waterontharders gekeken, maar dat was puur om ons een beetje in te lezen. De keuze was toen eigenlijk al gemaakt. Grünbeck adviseerde ons de softliQ SD18, omdat deze machine het beste bij ons huishouden past.” Daarbij was er nog een belangrijke reden om voor SoftliQ te kiezen; aangezien een waterontharder van de overheid niet meer in de meterkast mag staan, staat die bij ons op een zichtbare plek, daarom was een mooi design voor ons belangrijk! En qua design steeg de SoftliQ echt boven de andere waterontharders uit.

Waterontharder softliQ, de slimste Duitse topkwaliteit

softliQ is de enige waterontharder die zich automatisch aan uw watergebruik aanpast. Via de app en de bijzondere LED-lichtring houdt de machine u op de hoogte van z’n status. De innovatieve technologie, met verfijnde materialen zonder kunststof, is verpakt in stijlvol gelijnd design. En zelfs over de hygiëne is goed nagedacht. De softliQ, ontwikkeld door Grünbeck, biedt u de slimste Duitse topkwaliteit.

Kwaliteit en service van Grünbeck

Die kwaliteit uit zich volgens Neuteboom ook in de service van Grünbeck. “Onze ervaringen zijn heel goed, ik vind het een fantastisch bedrijf. De machine is volledig geïnstalleerd door Grünbeck zelf. De monteur die de ontharder heeft geïnstalleerd, heeft ook rustig uitgelegd hoe alles werkt. En sinds de installatie hebben we ook al een keer een monteur over de vloer gehad voor preventief onderhoud, en ook dat is ons goed bevallen. Dus ja, iedereen die op zoek is naar een waterontharder kan ik Grünbeck van harte aanbevelen.”

“Aangezien een waterontharder van de overheid niet meer in de meterkast mag staan, staat die bij ons op een zichtbare plek, daarom was een mooi design voor ons belangrijk!”

Vraag een offerte aan:

SoftliQ. Verzacht het leven!